woensdag 24 april 2024

Volgende wedstrijd

30e competitiewedstrijd
Zondag 28 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

Fortuna_logo_scherp__klein.png  VS
 
 
Reserven
Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

 

Fortuna buigt met 3-0 hoofd voor Angstgegner Uikhoven

Fortuna trad vandaag aan tegen Angstgegner en trotse koploper Uikhoven. Een ploeg die voetballend niet beter is maar die wel weet wat het is om de mouwen op te stropen en te bikkelen. Iets waar Fortuna toch wel veel moeite mee heeft. Voor de match waren we meer bezig met wie wel en niet zou spelen bij Uikhoven dan met onszelf. Een gedegen voorbereiding van Etienne kon hier niks aan veranderen. De eerste 15 minuten konden we nog redelijk volgen maar daarna was het Uikhoven dat het spel volledig dicteerde. Eerst misten zij nog een makkelijk gegeven penalty, maar 4 minuten later lag de bal alsnog achter Jordy. Een voorzet van links werd geheel vrijstaand ingeschoten. Vanaf dat moment was het alleen maar tegenhouden en hopen op die manier de rust te bewaren. Dit lukte niet. 5 minuten voor rust schoot Uikhoven de 2-0 binnen. Opmerkelijk is te vermelden dat enige schot in eerste helft kwam van onze linksback Gio. Ver naast maar enige wapenfeit als we als van een wapenfeit mochten spreken.

Rust 2-0

In de tweede helft had Fortuna de wind in de rug maar qua spel veranderde er niks. We speelden wel meer op de helft van de tegenstander maar konden geen echt doelgevaar stichtten voor het Uikhovense doel. De spaarzame kansen die we kregen werden te gehaast en onnauwkeurig afgewerkt. Uikhoven hield makkelijk stand, meer ook omdat de scheidsrechter een aantal tackles die rijp waren voor geel van Uikhovense kant onbestraft liet. Fortuna werd hier moedeloos van en liep zelfs tegen een 3-0 nederlaang aan toen Uikhoven een uitval plaatste en Jordy verschalkte.

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Umtspor                4
Fortuna 56 Smeermaas                0

 

Reserven  
Wiemismeer 4
Fortuna 56 Smeermaas         1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/