dinsdag 23 april 2024

Volgende wedstrijd

30e competitiewedstrijd
Zondag 28 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

Fortuna_logo_scherp__klein.png  VS
 
 
Reserven
Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

 

Fortuna boekt moeilijke zege tegen laagvlieger Ellikom: 5-0

Dit was de wedstrijd om vertrouwen te tanken. En dat deden de jongens van Ellikom. Als nummer 16 van de ranglijst hielden ze Fortuna makkelijk van het doel weg en ook van het scoren. Tot echte aanvallen kwamen ze niet maar ze gaven ook geen kansen weg. Na dik 23 minuten pas was het de eerste echte kans die uitgespeeld werd. Amel werd diep gestuurd en bij een poging de bal over de keeper te lobben, deed de keeper het enige nog mogelijke. Hij pakte de bal met zijn handen, maar buiten de grote baklijn. De scheidsrechter had toonde clementie en toonde geel. De toegekende vrije schop leverde niks op. Het voetbal werd er niet beter op. Lange ballen, mislukte combinaties, onnauwkeurige voorzetten.... Fortuna kwam toch nog met een gelukje op 1-0 tien minuten voor rust. "Keep going" Gio wist de keeper te verschalken met een afgeweken schot.

Rust 1-0.

In de tweede helft werd het er allemaal niet beter op. Geen echt goede aanvallen en weinig tot geen uitgespeelde kansen. Nu was het een schot van Dennis dat via een verdediger in doel belandde (2-0). Ellikom zette zelfs aan voor een tegen offensiefje en drukte Fortuna even terug. Veel gevaar leverde het echter niet op. Het was de ingevallen Dave die de keeper voor de derde keer de bal uit het net liet halen. Ditmaal via een schot op de paal en via de rug van de keeper binnen. Pas toen ging het even draaien en via snelle aanvallen over de flanken kon Kemal en Gregory de forfait cijfers op het scorebord zetten. Er zal toch echt uit een ander vaatje getapt moeten gaan worden willen we als Fortuna onze supporters kunnen plezieren en niet volgende week op de ploegenvoorstelling aan het kortste eind te trekken...... Dit is aan de trainers en spelers. C'mon Fortuna. 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Umtspor                4
Fortuna 56 Smeermaas                0

 

Reserven  
Wiemismeer 4
Fortuna 56 Smeermaas         1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/