Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

0-6 overwinning op Ellikom - Clean sheet nummer 10.

Vandaag stond Ellikom op de agenda. Een wedstrijd tegen de laatste in de stand, maar een stugge ploeg die het ons thuis in de eerste helft ook zeer moeilijk had gemaakt. Hetzelfde speelde zich ook nu af. Fortuna was te rusteloos en kwam niet tot goede aanvallen. Het was uiteindelijk Michael die als eerste en ook enige Fortuna speler het net kon vinden in de eerste helft.

Rust 0-1.

In de tweede helft werd het er allemaal niet beter op, maar toen Amel eenmaal zijn vizier scherp gesteld had ging het alsnog snel. Amel scoorde na tien minuten in de tweede helft de 0-2 en deed er in de 72e, 80e en 86e minuut nog drie potten bij. Karim bekroonde zijn invalbeurt met een doelpunt in de slotfase en zette zo de 0-6 score op de feuille. Fortuna behield met Jordy in het doel en een sterke verdediging voor de tiende maal dit seizoen de nul vast!