woensdag 24 april 2024

Volgende wedstrijd

30e competitiewedstrijd
Zondag 28 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

Fortuna_logo_scherp__klein.png  VS
 
 
Reserven
Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

 

Derde nederlaag op rij...

Fortuna vertrok naar nat Houthalen vandaag om daar tegen een directe kandidaat voor Top 5 te spelen. Op de mooie kunstgrasmat gaf Houthalen meteen aan wie de baas was. Met goed combinatievoetbal speelden zij Fortuna van het kastje naar de muur in de beginfase en scoorden dan ook gelijk uit de eerste kans. Jordy werd kansloos gelaten met een geplaatst schot in de winkelhaak. Fortuna was nog niet bij de pinken en uit een corner van Houthalen mochten we van geluk spreken dat de kopstoot over ging. Fortuna kwam echter meer en meer in de wedstrijd en ging langzaam mee voetballen. Via een mooie aanval werd Dennis alleen voor de keeper gezet maar hij wist te keeper niet te verschalken. Ook een tweede kans was Fortuna enkele minuten later niet goed gezind. De bal belandde na een goede actie van Dennis op de paal. Fortuna dacht langzaam meer en meer in de wedstrijd te komen maar het was Houthalen dat na een half uur de 2-0 in het netje legde. Tien minuten later stond het zelfs 4-0 en was Fortuna helemaal uitgeteld.

Rust 4-0

In de tweede helft was het Houthalen dat na 10 minuten het net vond en de forfaitcijfers op het scorebord zette. Davy kon op aangeven van Gio 5 minuten later de eindstand op het bord zetten. De tweede helft had daarna afgefloten kunnen worden. Fortuna probeerde wel maar kon niet beter en Houthalen combineerde leuk tot aan de 16 meter maar daar hield het in de tweede helft ook voor hun op.

Eindstand 5-1

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Umtspor                4
Fortuna 56 Smeermaas                0

 

Reserven  
Wiemismeer 4
Fortuna 56 Smeermaas         1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/