Donderdag 18 april 2024
Aanvang 20:00 uur
Wiemismeer - Fortuna

Lanklaar...

Na drie nederlagen op rij moest er weer eens gewonnen worden en dat tegen Lanklaar. De ploeg die ons in wedstrijd 4 op een nederlaag trakteerde. Een onvoorziene nederlaag die tot op de dag van vandaag nog steeds pijn doet..... Fortuna trok vanaf minuut 1 de wedstrijd naar zich toe en had geen kind aan Lanklaar. Lanklaar werd van het kastje naar de muur gespeeld. Gevolg was een stortvloed van aanvallen op het Lanklaar doel maar het duurde toch nog tot de 24e minuut voor het eerste doelpunt viel. Dit werd gescoord door Amel. Daarna was de ban gebroken en liep Fortuna op tijd van 20 minuten uit van 1-0 naar 6-0 via 2x Dennis, 2x Michael en nog 1 maal Amel.

Rust 6-0

Na rust bleef Fortuna vol op de aanval spelen en was het een kopie van de eerste helft. Fortuna scoorde er lustig op los en deed het scorebord overuren maken. Uiteindelijk was de einduitslag 13-0. Doelpuntenmaker in de tweede helft Jelle, Dennis, Cé en Michael (elk 1x) en Amel (3x).

Eindstand 13-0