woensdag 17 juli 2019

Volgende wedstrijd

Einde seizoen
 

 

Fortuna Smeermaas - Ellikom 6-1

Eenvouodige zege...

Op een stralende zondagmiddag was Ellikom vandaag de bezoekende club. Door problemen met de stroomleverancier Infrax was de wedstrijd verplaatst van de zaterdagavond naar de zondagmiddag. Amel voelde zich als een vis in het water want binnen zes minuten had hij al 2 maal gescoord. Daarna had hij zijn vizier minder scherp staan want 2 schoten gingen nipt voorlangs en Michael had in vrije positie teveel tijd nodig. Na dik een half uur stond Amel echter weer aan de trekker en schoot hij zijn onvervalste hattrick tegen de netten. Ellikom kon niet meer dan tegenhouden. Uit een spaarzame tegenaanval, met als gevolg een corner, konden ze in de 43e minuut zelfs de 3-1 maken.

Rust 3-1

Na rust pakten Michael en Cé het stokje van Amel over en wisten binnen 15 minuten de 5-1 op het scorebord te zetten. Fortuna bleef een groot veldoverwicht houden maar was te slordig met de vele kansen. Alleen Amel wist nog eenmaal doel te treffen en zo de 6-1 eindstand te noteren. Jelle Notermans mocht als debutant in de eerste ploeg na het laatste fluitsignaal het "overwinningslied" in de kleedkamer aanheffen en dat deed hij niet onverdienstelijk.

Eindstand 6-1

Volg ons op

     

Komende events

No events

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngraamprofcar1.png

Zoeken

 

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/