maandag 21 oktober 2019

Volgende wedstrijd

  

Zon 20 okt 2019 15:00 uur
vs

 

Neeroeteren - Fortuna Smeermaas 3-0

Op bezoek bij aanstaande kampioen....

Neeroeteren had vandaag kampioen kunnen spelen als ze vorige week niet verloren hadden tegen Waterloos. Nu moest het nog met een week uitgesteld worden, maar de drie punten wilden ze wel in huis houden. Fortuna trad zwaar gehavend aan wegens blessures, schorsingen en andere verplichtingen. De jongens die wel aanwezig waren deden enorm hun best en hielden goed tegen. Neeroeteren werd hier met momenten moedeloos van, getuige 5 gele kaarten en 1 maal geel/rood. Bij rust hadden ze echter wel wat ze wilden en dat was een 2-0 voorsprong.

Rust 2-0

Na rust wilde Neeroeteren niet meer en Fortuna kon niet meer brengen. Gevolg was nog 1 doelpunt van Neeroeteren waardoor de 3-0 eindstand op het bord kwam.

Eindstand 3-0

Volg ons op

     

Komende events

No events

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg  
Fortuna 56 Smeermaas       
Riemst       1

 

Reserven  
Riemst         
Fortuna 56 Smeermaas        3
Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/