Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

Nog 1 wedstrijd.....

Fortuna snakt naar het einde van het seizoen. Een lang en moeilijk seizoen loopt ten einde en vandaag kwam Leut op bezoek. Daar hadden we onverdiend met 4-2 verloren, mede door toedoen van de scheidsrechter die toen geen ballen toonde. Vandaag was het echter anders. Vandaag verloren we omdat we in de eerste twinting minuten de kansen niet afmaakten en daarna tegen onszelf begonnen te voetballen. Leut profiteerde hier optimaal van en via 3 doelpunten in de laatste 20 minuten gingen zij met een 0-3 overwinning huiswaarts. Volgende week wacht Heidebloem Dilsen nog...