vrijdag 19 april 2024

Volgende wedstrijd

29e competitiewedstrijd
Zondag 21 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

 VS Fortuna_logo_scherp__klein.png
 
 
Reserven
Donderdag 18 april 2024
Aanvang 20:00 uur
Wiemismeer - Fortuna

 

Op vrijdag 10 mei jongstelden organiseerde Fortuna haar 2e edite van het Galabal Gouden Schoen. De avond stond in het teken van gezelligheid en natuurlijk de vraag die beantwoord moest worden: Wie wordt de opvolger van Amel als winnaar van de Gouden Schoen 2018-2019. Zou Amel zichzelf opvolgen of kreeg iemand anders de eer. Na een openingsspeech van Burgemester Marino Keulen en een welkomstwoord van Erik Barrez begon een spetterende avond waarin diverse prijzen werden uitgereikt. De Fernand Verjans Award werd dit jaar postuum uitgereikt aan Jaak Geraerts, en door zijn vrouw en kinderen in ontvangst genomen.

De spanning werd meer en meer opgevoerd en nadat Marvi de prijs in ontvangst had mogen nemen voor meest waardevolle speler van de reserven, kreeg hierna door de Schepen van Sport, Jolein Martens, de eer om de winnaar bekend te maken. Nadat als nummer 3 Jelle uit de bus kwam, en Amel ontboden werd om de 2e prijs in ontvangst te nemen, kon het niet anders dan dat er een nieuwe winnaar was. Tegen de klok van 12 uur hield iedereen zijn adem in en klonk er een daverend applaus toen Brecht als winnaar werd bekend gemaakt!

Het feest ging hierna helemaal los tot in de vroege uurtjes, waarbij er nog een gastoptreden was van onze Lars.

Wij als Fortuna wensen iederen van harte proficat en danken alle aanwezigen die deze avond tot een geweldig succes hebben gemaakt.

Een speciaal woord van dank aan Nadine en Ludie die dit galabal ook dit jaar weer perfect georganiseerd hebben.


Meerdere foto's volgen binnenkort via deze website.

 

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                1
Genk vv             4

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas 2
Genk vv   4

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/