vrijdag 10 april 2020

Volgende wedstrijd

 

Zat 14 mrt 2020 19:30 uur

vs
 

 

Steakdag 2020

AFGELAST I.V.M. CORONA VIRUS DREIGING!

 

Beste,

In verband met de coronavirus dreiging heeft Fortuna 56 in overleg met de burgemeester besloten om geen risico's te nemen en de steakdag van aanstaande zondag 15 maart af te gelasten. Wij vinden dit zeer jammer maar gezondheid gaat boven alles. U kunt er verzekerd van zijn dat u uw geld terug krijgt. Dit kost ons echter enige tijd, dus geef ons even de ruimte om dit in goede banen te leiden.

Een afgelaste steakdag houdt zeker niet in dat deze dit jaar niet meer doorgaat. Op moment dat alle lichten weer op groen staan zullen we onze uiterste best doen om een nieuwe datum te plannen. U hoort dan van ons en we rekenen dan weer op uw komst.

 

Vertrouwende u voldoende te hebben geinformeerd.

 

Bestuur Fortuna 56 Smeermaas.

Volg ons op

     

Komende events

No events

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg  
Heur Tongeren      
Fortuna 56 Smeermaas       4

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas       1
Kortessem vv B       3
Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/