maandag 21 juni 2021

Volgende wedstrijd

 

SEIZOEN 2020-2021
STOPGEZET!

     
 

 

Vandaag kwam voor de meeste trainers in 4e provinciale A de gedoodverfde kampioen naar Smeermaas. Liefst 13 van de 16 trainers zijn deze mening toegedaan. Fortuna had zijn eerste twee wedstrijden gewonnen tegen laagvliegers en zou vandaag de eerste echte test moeten ondergaan. In de nieuwe uitrusting kwam Fortuna mooi en meteen goed voor de dag. Na 1 minuut was Joeri te verrast om de 1-0 binnen te werken, maar het visitekaartje was afgegeven. Wiemismeer bleef echter niet achter en kopte een paar minuten later uit een hoekschop onderkant lat. De wedstrijd was begonnen en er ontspon zich een mooie strijd, die voornamelijk op het middenveld werd uitgevochten. Fortuna ging de confrontatie vol aan en Wiemismeer had hier duidelijk moeite mee. Na 20 minuten was er weer vuurwerk. Glenn Vuerstaek nam zich een hart en kogelde de bal van 20 meter via de lat over.Daarna volgde er binnen 3 minuten nog tweemaal vuurwerk. Nu via Joeri en via Cedric Natalello maar Wiemismeer hield haar doel schoon met het nodige  kunst- en vliegwerk. Onze boys moesten echter waakzaam blijven want weer uit een corner werd er overgekopt door een geheel vrijstaande Wiemismeer speler. De spectaculaire eerste helft werd met 0-0 afgelsoten omdat bij de enige echte aanval van de Zwaluw de bal onkundig naast werd getrapt. 

Rust 0-0

De 2e helft startte zoals de eerste ook begonnen was. Nu was het Cedric Natalello die al na 5 minuten de bal snoeihard in de netten knalde uit een mooie voorzet van Glenn Vuestaek. De supporters van Fortuna gingen uit hun bol en die van Wiemesmeer keken verdwaasd naar het scorebord. Even later werd het voor Wiemismeer nog erger omdat de doorgebroken Joeri van achteren werd neegehaald. De scheidsrechter trok hierop terecht de rode kaart. Fortuna was nu met een man meer maar wist zich hiermee niet echt raad. Passen waren onzorgvuldig en Wiemismeer hanteerde veelal de lange en hoge bal. Onze defensie bleef echter rustig maar kroop toch een paar keer door het oog van de naald. Fortuna had de wedstrijd in de laatste tien minuten meermalen op slot kunnen gooien maar de koelbloedigheid ontbrak. Zo bleef het tot het laatste fluitsignaal spanned maar de 3 punten bleven in Smeermaas..

Eindstand 1-0  

Wij danken onze sponsors voor het vertrouwen in Fortuna. Heel hartelijk dank voor de nieuwe tenues aan:

HD Design Lanaken

Intersport Lanaken

MH Hekwerken Lanaken

Alsan J. Bastiaens Bilzen

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

     

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngiriscall.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg  
Fortuna 56 Smeermaas                    2
Uikhoven                    0

 

Reserven   
Riemst Vooruit                     4
Fortuna 56 Smeermaas                    1
Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/