zaterdag 18 september 2021

Volgende wedstrijd

2e competitiematch
11 september 2021
19:30 uur
  vs 
 

 

Reserven A  Reserven B
vrijdag 10 sep 20:30 uur  zaterdag 11 sept 14:00 uur 
FC Alken C - Fortuna 56  Fortuna 56 - Kab. Opglabbeek B

 

Vandag stond de 1e competitiewedstrijd op het programma in en tegen Vroenhoven. Dit alles na een lange en slopende voorbereiding waarbij een aantal spelers niet ontkwamen aan blessures. Fortuna heef het In Vroenhoven altijd moeilijk en dat was vandaag niet anders. Na amper 2 minuten leidde Vroenhoven met 1-0 na verkeerd positiespel in de verdediging. Fortuna moest deze klap even te boven komen maar dat ging niet zomaar. Fortuna voetbalde te gehaast en bij de eerste kans ontbeerde Joeri geluk. Hij zag zijn kopbal tegen de onderkant van de lat belanden en Appie kon de rebound ook niet goed verwerken. Amper vijf minuten later was het Glenn Vuerstaek die zijn schot rakelings voorlangs zag scheren. Fortuna bleef met druk naar voren spelen en het was wederom Joeri die een goede kans niet kon afwerken. Ondanks diverse pogingen bleef het Vroenhoven doel verschoond van schade en gingen we met een 1-0 achterstand rusten. 

Rust 1-0

In de 2e helft pakte Fortuna de draad op en werd het snel 1-1. Glenn Vuerstaek werd op links weggesstuurd en met een beheerst schot wist hij nu wel het net te vinden. Fortuna rook bloed, Vroenhoven kon alleen maar verdedigende stellingen innemen. Zij hadden de pech dat een warrig leidende scheidsrechter na een overtreding van een Vroenhoven speler de verkeerde man een gele kaart voortoverde. Helaas voor hem was het zijn 2e en op die manier kwam Vroenhoven met 10 man te staan. Fortuna drukte Vroenhoven nu helemaal op eigen helft maar wist de kansen die gecreëerd werden niet te benutten. Uiteindelijk was het Joeri Stassen die Fortuna de zege bezorgde. Na een mooie aanval over meerdere schijven ronnde hij een mooie aanval beheerst af. Vroenhoven was uitgespeeld en uitgeteld en Fortuna miste nog een paar mooie kansen om de score te verhogen. Dit deed vandaag echter geen pijn. De 1-2 zege en de eerste 3 punten waren binnen.

Eindstand 1-2

Volg ons op

     

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngiriscall.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg  
Vroenhoven                   1
Fortuna 56 Smeermaas                     2

 

Resrven A   
Fortuna 56 Smeermaas                   
 KMR Biesen B 3

 

Reserven B  
HO Heide Hasselt          8
Fortuna 56 Smeermaas res B           0
Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/