zaterdag 21 mei 2022

Volgende wedstrijd

Eindronde
zondag 22 mei 2022
om 18:00 uur

Let op: nieuw aanvangstijdstip!

Fortuna_logo_scherp__klein.png vs 
 

 

 

 

 

Reserven A  Reserven B
Einde competitie Einde competitie
   

 

Als 3e competitiematch stond Eigenbilzen op het programma. Zoals elk jaar viel te verwachten dat het ook dit jaar een moeilijke tegenstander zou zijn. Die verwachtingen kwamen ook uit. Mede gelegen aan het zwakke spel van Fortuna. Slechte passing, verkeerde balaannamens, inzet, gemopper onderling, afwerking. Eigenbilzen lieten we op deze manier in hun vertrouwde spel komen en het was Robin die met knappe reddingen zijn doel schoon hield. Ons ontbrak het aan een beetje geluk aan de andere kant bij een kopbal net over en een bal op de paal.

Rust 0-0

In de rust heeft Toto zaken op orde gesteld en de 2e helft werd energieker opgepakt. Echter was het Robin die met wederom een mooie redding ons in de wedstrijd hield. Mede door het inbrengen van Stefan was er meer beweging voorin en kwamen de kansen voor Fortuna. Op het uur was het Glenn Vuerstaek die na een assist van Joeri de 1-0 binnen kon werken. Eigenbilzen was even de draad kwijt en na een fout van hun keeper was Stefan er als de kippen bij en liet de netten opnieuw bollen: 0-2. Fortuna had nu het betere van het spel en bij Eigenbilzen gingen de kopjes naar beneden. De 3e zege was hiermee een feit.

Eindstand 0-2

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
8
10
11
12
13
15
17
18
19
20
22
24
25
26
27
29
31

Volg ons op

     

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngiriscall.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg Eindronde heenmatch             
Fortuna 56 Smeermaas               2
KVV Lummen               1

 

1e ploeg Eindronde terugmatch            
KVV Lummen              3 
Fortuna 56 Smeermaas           1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/