donderdag 18 april 2024

Volgende wedstrijd

29e competitiewedstrijd
Zondag 21 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

 VS Fortuna_logo_scherp__klein.png
 
 
Reserven
Donderdag 18 april 2024
Aanvang 20:00 uur
Wiemismeer - Fortuna

 

Met Uikhoven op bezoek weet je dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden. Tel daarbij op de lange waslijst aan blessures, (onnodige) schorsingen en afwezigheid door werk, dan weet je het wel. Na veel puzzelwerk van Toto stond er dan toch een elftal binnen de lijnen dat vurirg aangemoedigd werd door onze trouwe supporterskern van onze reserveploegen en de Smeermaos wiever (chapeau!). De kelen werden schor geschreeuwd en ook direct weer gespoeld en Fortuna werd luid aangemoedigd. Fortuna bgon echter onwennig met nieuwe spelers op andere plaatsen en tot overmaat van ramp viel onze kapitein Nicky Thys ook nog uit met een zweepslag en dat na amper 5 minuten. Fortuna moest weer omzetten en Uikhoven had dan ook het betere van het spel in de eerste 30 minuten, maar hun kansen waren spaarzaam. De beste kans voor Uikhoven was een voorzet van rechts, maar 2 inlopende spelers kwamen een teenlengte tekort. Fortuna en Uikhoven zochten zoals altijd de limitet op wat resulteerde in veel overtredingen. De scheidsrechter had de handen vol en het regende gele kaarten maar geen doelpunten. In de 32 minuut was er een opstootje na een vrije trap voor Uikhoven en toen de mist was opgetrokken stond Uikhoven nog met 10 man op het plein. Rood voor hun spits die heel kalm van het veld wandelde, zijn zonden overdenkend. Uikhoven had zich in eigen voet geschoten en zag Fortuna meer en meer in de wedstrijd komen. Tot aan de rust werd er echter niet gescoord.

Rust 0-0

In de 2e helft pakte Fortuna het beter aan. Het liet de bal meer rondgaan en Uikhoven achter de bal aanlopen. Een schot van Greg miste op een haar na het doel en uit een corner van Brecht schampte Austin de bal met zijn hoofd waardoror deze voorlangs ging. Uithoven kwam er niet meer uit en pakte nog een paar gele kaarten om het spel te ontregelen. In de 65e minuut stuurde Brecht Joeri Stassen diep, maar zijn lob over de keeper werd op miraculeuze wijze via de lat uit doel gehaald door een verdediger. Joeri kreeg binnen de minuut echter een nieuwe kans maar ditmaal raakte hij de bal niet goed en ging deze net naast. Fortuna rook echter bloed en het was Appie die tussen 2 verdedigers en een uitlopende keeper, na een voorzet van Brecht, de bal in het doel kopte. Iedereen door het dolle heen en dit doelpunt werd gevierd met Toto en de hele bank. Fortuna had eindelijk zijn doelpunt en leek de wedstrijd nu ook onder controle te hebben. Toch was het Uikhoven dat nog eenmaal kwam piepen. Op corner werd de bal van de lijn gehaald. Uit de daaropvolgende  counter schoot Greg net over. Helaas pakten Davy en Appie in de laatste 2 minuten nog onnodige gelel kaarten, waarmee ze de trainer weer met een extra probleem opzadelden. 

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd werd zoals elk jaar gesponsord door Peter Veheijen, waarvoor hartelijk dank!

Eindstand 1-0

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                1
Genk vv             4

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas 2
Genk vv   4

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/