vrijdag 29 maart 2024

Volgende wedstrijd

27e competitiewedstrijd
Zondag 7 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

 VS Fortuna_logo_scherp__klein.png
 
 
Reserven
Zaterdag 6 april 2024
Aanvang 15:00 uur

Umitspor - Fortuna

 

Om 19 uur werd er afgetrapt voor de wedstrijd tegen KSK Tongeren B. Veldwezelt was vrij vanavond en bij winst zouden we aan de kop van de ranglijst komen. Onze jongens waren zich hiervan doordrongen en gaven meteen vol gas. Het was Glenn Stouten die na 5 minuten pech had en de lat trof. Fortuna bleef druk naar voren houden en na 20 miuten was het Glenn Stouten die met een schot uit de draai het net vond. De 1-0 stond op het bord. De eerste 20 minuten hadden veel krachten gekost en Fortuna loste een beetje de teugels. De wedstrijd kwam nu meer in evenwicht, evenwel zonder dat beide doelmannen echt in actie moesten komen. 

Rust 1-0

De eerste 10 minuten na de rust leverden hetzelfde spelbeeld op. Veel middenveld duels en weinig tot geen doelgevaar. Na de wissel Stefan voor een vermoeide Appie kwam er een nieuwe periode van aanvallen op touw. Stefan had op een voorzet teveel tijd nodig om te scoren, maar een paar minuten later was het dan toch voor de 2e maal raak. Ditmaal was het Glenn Vuerstaek die na een goeie pass van Gregory beheerst afwerkte en de keeper met een droog schot kansloos liet. Fortuna drukte nu door en creëerde meerdere kansen. Glenn Stouten kon net niet scoren omdat hij een teenlengte tekort kwam na een goede voorzet van Michiel. Stefan deed dit korte tijd later beter. Na een knappe pass van Cedric stifte Stefan de bal over de uitlopende keeper. Dit deed hem zichtbaar goed want amper 10 minuten verder maakte hij zijn tweede en Fortuna's vierde doelpunt. De winst bezorgde ons de koppositie. Fortuna kan zich nu opmaken voor een drieluik tegen de nummer 3, Belisia B, de nummer 2 Veldwezelt en de nummer 4, Riemst. Allemaal mooie affiches.  

Eindstand 4-0

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas              2
Zwaluw Wiemismeer               2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas   P
Leut P

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/