zaterdag 2 juli 2022

Volgende wedstrijd

Eindronde
woensdag 25 mei 2022
om 19:00 uur

logo-zelem.png vs  Fortuna_logo_scherp__klein.png
 

 

 

 

 

Reserven A  Reserven B
Einde competitie Einde competitie
   

 

100 kinderen en daarmee ook hun ouders, genoten met volle teugen van de veranderde opzet van het "Halloween event" bij Fortuna. Ditmaal geen uitgebreide griezeltocht maar een kleinschaliger evenement, mede ook ingegeven door het slechte weer, en dit voor wie het eigenlijk allemaal bedoeld is, de kids. Genieten in familiaire sfeer, samen met papa en mama als je het nog niet alleen aandurfde, om te voelen in emmers met "pieringen" of "muisjes", spoken uit een doel te schieten of bijvoorbeeld grabbelen in de snoepjesbak onder het toeziend oog van een groot spook. Ga er maar eens aanstaan als je een 3 duimenhoog bent. 

Na afloop was er dan voor de groteren een afterparty die heel goed bezocht werd en waar het tot in de late uurtjes gezellig was. DJ Robert verzorgde de muziek en het volk deed de rest.

We kijken reeds nu uit naar volgend jaar en hopen wederom op een grote opkomst!

Wij alls bestuur van  danken alle aanwezigen en vooral Nadine en Anke die dit spektakel bedacht, begeleid, uitgevoerd en vooral tot een succes gemaakt hebben, dit in samenwerking met alle vrijwilligers. Chapeau!


 

 

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op

     

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngiriscall.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg Eindronde heenmatch             
Fortuna 56 Smeermaas               4
Zelem               1

 

1e ploeg Eindronde terugmatch            
Zelem           1 
Fortuna 56 Smeermaas           3

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/