vrijdag 29 maart 2024

Volgende wedstrijd

27e competitiewedstrijd
Zondag 7 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

 VS Fortuna_logo_scherp__klein.png
 
 
Reserven
Zaterdag 6 april 2024
Aanvang 15:00 uur

Umitspor - Fortuna

 

100 kinderen en daarmee ook hun ouders, genoten met volle teugen van de veranderde opzet van het "Halloween event" bij Fortuna. Ditmaal geen uitgebreide griezeltocht maar een kleinschaliger evenement, mede ook ingegeven door het slechte weer, en dit voor wie het eigenlijk allemaal bedoeld is, de kids. Genieten in familiaire sfeer, samen met papa en mama als je het nog niet alleen aandurfde, om te voelen in emmers met "pieringen" of "muisjes", spoken uit een doel te schieten of bijvoorbeeld grabbelen in de snoepjesbak onder het toeziend oog van een groot spook. Ga er maar eens aanstaan als je een 3 duimenhoog bent. 

Na afloop was er dan voor de groteren een afterparty die heel goed bezocht werd en waar het tot in de late uurtjes gezellig was. DJ Robert verzorgde de muziek en het volk deed de rest.

We kijken reeds nu uit naar volgend jaar en hopen wederom op een grote opkomst!

Wij alls bestuur van  danken alle aanwezigen en vooral Nadine en Anke die dit spektakel bedacht, begeleid, uitgevoerd en vooral tot een succes gemaakt hebben, dit in samenwerking met alle vrijwilligers. Chapeau!


 

 

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas              2
Zwaluw Wiemismeer               2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas   P
Leut P

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/