vrijdag 29 maart 2024

Volgende wedstrijd

27e competitiewedstrijd
Zondag 7 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

 VS Fortuna_logo_scherp__klein.png
 
 
Reserven
Zaterdag 6 april 2024
Aanvang 15:00 uur

Umitspor - Fortuna

 

Nadat de stofwolken waren opgetrokken van al het positieve supportersgeweld kon er afgetrapt worden voor nu al de wedstrijd van het jaar. De winnaar mocht zich periodekampioen noemen, anders ging Eigenbilzen er als lachende deerde mee vandoor. De scheidsrechter pakte het heft meteen in handen en na vijf minuten waren al 2 spelers, eerlijk verdeeld, voorzien van een gele kaart. Aan beide kanten was er een vorm van angst om niet te verliezen en dit was te merken aan het spel. Van beide kanten werd er niet goed gevoetbald, echter Veldwezelt had iets meer overwicht zonder te komen tot echte kansen. Voor beide ploegen viel in de 1e helft 1 serieuze kans op te tekenen en nog een rode kaart voor Veldwezelt. 

Rust 0-0

Fortuna kwam in de 2e helft beter uit de kleedkamer en Veldwezelt moest achteruit. Het blok van Veldwezelt stond echter goed en ze rekenden op dat ene kansje. Dat ene kansje kwam er uiteindelijk ook en via een afgeweken bal door Austin belandde de bal in het eigen doel. 0-1 voor Veldwezelt. De supporters van Veldwezelt buiten zinnen en die van Fortuna schreeuwden hun mannen naar voren. Fortuna probeerde de rug te rechten maar kwam deze slag niet meer te boven. Appie kreeg nog een halve kans maar de keeper was op zijn post. Veldwezelt speelde de wedstrijd op routine uit, pakte nog een 2e rode kaart en schampte met een schot nog de paal. Eerste velies van Fortuna maar na de "cooling down" waren onze spelers al naar de toekomst aan het kijken. Wedstrijd verloren maar de competitie nog niet. De echte prijzen worden aan de meet uitgedeeld.  

Eindstand 0-1

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas              2
Zwaluw Wiemismeer               2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas   P
Leut P

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/