zaterdag 21 mei 2022

Volgende wedstrijd

Eindronde
zondag 22 mei 2022
om 18:00 uur

Let op: nieuw aanvangstijdstip!

Fortuna_logo_scherp__klein.png vs 
 

 

 

 

 

Reserven A  Reserven B
Einde competitie Einde competitie
   

 

Met de zure nederlaag van vorige week in het achterhoofd werd er vertrokken richting Rutten. Ook een laagvlieger, maar met wel al 3 overwinningen op hun conto. Tel daarbij ook nog een zeer slect veld op en het kon wel eens een vervelend middagje worden. Fortuna was ditmaal vanaf de eerste minuut scherp en pakte de koe gelijk bij de horens. Ditmaal zouden de 3 punten wel mee naar huis genomen worden. Toto onze van corona herstellende trainer zou ditmaal wel kunnen juichen vanuit de zetel thuis. Met goed combinatievoetbal werd Rutten van het kastje naar de muur gespeeld en zij waren dan ook totaal kansloos. Het 1e doelpunt liet dan ook niet lang op zich wachten. Het was Stefan die binnen 5 minuten het net liet bollen. Fortuna op 0-1 en dat werkte zeer bevrijdend. De doelpunten vielen als appels, waarvan we snel hopen dat zij er weer bij zullen zijn, van de boom en na de 1e helft stond het 0-7. Doelpunten van Glenn Vuerstaek, Joeri, Brecht 2 maal, Stefan en opnieuw Glenn Vuerstaek. Toto was zeer content! Hij werd op de hoogte gehouden door onze supporters via alle vormen van social media.

Rust 0-7

Na de thee volgde er een minder eerste half uur. De decompressie was duidelijk merkbaar. Fortuna liet de bal wel rondgaan, creëerde ook nog voldoende kansen maar was onnauwkeuring in de afwerking. Het laatste kwartier werd er nog 2 maal gescoord door Joeri en Jeffrey (pen). Smetje op de wedstrijd was dat Rutten op een stilstaande fase nog kon tegenscoren. 

Eindstand 1-9

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
4
6
7
8
9
11
13
14
15
16
18
20
21
22
23
24
Datum : 24 mei 2022
25
26
Datum : 26 mei 2022
27
28
29
30
31
Datum : 31 mei 2022

Volg ons op

     

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngiriscall.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg Eindronde heenmatch             
Fortuna 56 Smeermaas               2
KVV Lummen               1

 

1e ploeg Eindronde terugmatch            
KVV Lummen              3 
Fortuna 56 Smeermaas           1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/