zaterdag 21 mei 2022

Volgende wedstrijd

Eindronde
zondag 22 mei 2022
om 18:00 uur

Let op: nieuw aanvangstijdstip!

Fortuna_logo_scherp__klein.png vs 
 

 

 

 

 

Reserven A  Reserven B
Einde competitie Einde competitie
   

 

Eerste wedstrijd terugronde stond vandaag alweer op het programma. Het stugge Vroenhoven, laatste in de rangschikking, kwam op bezoek. Bedoeling was in elk geval om ons zoals tegen Rekem niet te laten verrassen. Fortuna begon goed aan de wedstrijd en liep binnen 20 minuten uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong. Stefan was attent op een losgelaten bal van de keeper na een schot van Glenn Vuerstaek en na collectief druk zetten was het Greg die de bal van Glenn Stouten op een presenteerblaadje kreeg aangeboden. De man in vorm liet zien dat hij ook vandaag het net makkelijk kon vinden. Fortuna liet de teugels even vieren waarop Vroenhoven op het half uur tegen kon scoren. Vertwijfeld keek iedereen naar elkaar maar de vertrwijfeling sloeg niet toe zoals dat tegen Rekem gebeurde. Erik pepte zijn mannen op en er volgden nog een paar kansen die helaas niet benut werden.

Rust 2-1.

Na tien minuten aftasten in de tweede helft gaf Fortuna vol gas. De ene na de andere combinatie volgde richting Vroenhoven doel en na 60 minuten waren de bordje op het scorebord van 2-1 naar 5-1 geswitched. Doelpunten van Gio (kappen en draaien in de grote baklijn), Glenn Stouten met een verwoestend schot en Ce met een stiftje op pass van Stefan waren de doelpuntenmakers. De wedstrijd was gelopen en in de 70e minuut bekroonde Greg zijn goede spel met een subliem doelpunt zoals alleen hij dat kan. De laatste 20 minuten had de score nog veel hoger kunnen uitvallen maar ontbrak het aan scherpte en geluk.

Eindstand 6-1

Een korte rustperiode breekt nu aan waarin we hopen een aantal geblesseerde spelers te kunnen recupereren. Het is vooralsnog een zwaar seizoen geweest, maar een 3e plaats geeft uitzicht op meer. 

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
4
6
7
8
9
11
13
14
15
16
18
20
21
22
23
24
Datum : 24 mei 2022
25
26
Datum : 26 mei 2022
27
28
29
30
31
Datum : 31 mei 2022

Volg ons op

     

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngiriscall.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg Eindronde heenmatch             
Fortuna 56 Smeermaas               2
KVV Lummen               1

 

1e ploeg Eindronde terugmatch            
KVV Lummen              3 
Fortuna 56 Smeermaas           1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/