donderdag 25 april 2024

Volgende wedstrijd

30e competitiewedstrijd
Zondag 28 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

Fortuna_logo_scherp__klein.png  VS
 
 
Reserven
Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

 

EINDRONDE: HW Zonhoven was uit de bus gekomen. Nummer 3 uit vierde provinciale B.      

Heenmatch: Fortuna - HW Zonhoven 0-1
Fortuna en HW Zonhoven begonnen zenuwachtig aan hun eerste wedstrijd uit de eindronde. HW Zonhoven, 3e in vierde provinciale B, had de verdedigende stellingen goed opgetrokken en hanteerde vooral de lange bal. Fortuna zette daar voetballend vermogen tegenover. Na 15 minuten begonnen Fortuna een veldoverwicht te creëren en voetbalde het een paar kansen bij elkaar. De paal en de doelman stonden echter een doelpunt in de weg. HW Zonhoven kwam eenmaal piepen en een kopbal zonder bezieling kon ons niet verontrusten.

Ruststand 0-0.

In de 2e helft was het alleen maar Fortuna dat voetbalde. HW Zonhoven werd meer en meer terggedrukt op eigen helft en loerde op dat ene kansje. Waar Fortuna wederom gestuit werd door paal en lat was het op zijn diefjes dat HW Zonhoven de winst wegkaapte in extremis. In de 93e minuut verzilverden zij hun ene kans: 0-1. 
  
Eindstand 0-1.

==================================================================

Terugmatch: HW Zonhoven - Fortuna 0-2
Fortuna trok gemotiveerd naar HW Zonhoven. De nederlaag in eigen huis moest rechtgezet gaan worden wilden we een mooi seizoen niet troosteloos eindigen. Met een gewijzigd elftal (Glenn Stouten haakte in de warming-up geblesseerd af en Stefan redde het aanvangsttijdstip niet vanwege werk) werd de wedstrijd aangevangen. HW Zonhoven gaf vanaf de eerste minuut vol gas en Robin moest meerdere malen de meubelen redden. Fortuna had moeite om in haar spel te komen maar het was Amel die een mooi steekpass koelbloedig afrondde en de 0-1 op het bord zette. De nederlaag vanuit de thuiswedstrijd was hiermee uitgewist.

Rust 0-1

In de tweede helft startte Stefan en dit gaf gelijk aan Fortuna zijde een ander spelbeeld te zien. HW Zonhoven volhardde in haar spel, lange bal naar voren.  Ons middenveld en verdediging stond nu echter beter georganiseerd en meer en meer duels werden gewonnen. Ook de 2e bal was nu vaker voor Fortuna. Meer en meer kansen werden gecreëerd terwijl er achterin niks werd weggegeven. Het was Joeri Stassen die de ver uit zijn doel gekomen doelman aan de zijlijn verschalkte en via een mooie boogbal de bal in het net deed doen belanden. Fortuna op 0-2 en naar de volgende ronde. HW Zonhoven probeerde met de moed der wanhoop het tij nog te keren maar Fortuna gaf geen krimp. Op basis van beide wedstrijden verdienden wij het om door te gaan, die was niet alleen onze mening maar ook de mening van de voorzitter van HW Zonhoven. 

Eindstand 0-2

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Umtspor                4
Fortuna 56 Smeermaas                0

 

Reserven  
Wiemismeer 4
Fortuna 56 Smeermaas         1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/