Aanvang: 15:00 uur

Donderdag 18 april 2024
Aanvang 20:00 uur
Wiemismeer - Fortuna

Vandaag trokken we met een gehavend elftal naar Houthalen. Blessures, werk en schorsingen zorgden hiervoor. Tel daarbij op dat je na 7 minuten met 1-0 achter staat en je weet dat het een moeilijke middag gaat worden bij de fiere koploper. Fortuna deed wat het kon, met name tegenhouden, maar dat was niet voldoende om ook maar een beetje kans te maken op een goed (lees 1 puntje) resultaat. Bij rust stond het 2-0.

Ruststand 2-0

De 2e helft gaf hetzelfde beeld te zien. Een hard werkend Fortuna en een frivool voetballend Houthalen. Ook in deze helft scoorde Houthalen 2 maal waardoor een 4-0 eindstond op het bord kwam.

Eindstand 4-0.

Verslag Houthalen (van hun FB pagina)

Wauw heren! Wat een wedstrijd ? Na een paar moeilijke matchen, stonden we vandaag als een huis tegen Fortuna Smeermaas '56. Na 7 minuten stond de 1-0 al op het scorebord. Daarna krijgen we nog kansen, maar vlak voor rust lukt ons de 2-0 dan toch. Tweede helft komen we even gretig uit de kleedkamer & een 4-0 eindstand is het resultaat.
We leveren vandaag een dijk van een teamprestatie! Gentlemen you make us proud ?
Ook een welgemeende Shoutout naar onze tegenstander. Sportiviteit wordt hoog in het vaandel gedragen, zowel op als naast het veld en sympathieke supporters!