zaterdag 10 juni 2023

Volgende wedstrijd

Einde competitie

    Fortuna_logo_scherp__klein.png    
 
 
RESERVEN
Competitie voltooid.
 

 

Genker VV kwam vandaag een bezoek brengen aan Fortuna. Een ploeg in vorm die stevig op plek 2 staat. In het Genkse waren we kansloos getuige de 4-0 nederlaag. Fortuna wilde het ditmaal niet zover laten komen maar ziekte en familiaire omstandigheden leidden ertoe dat we 3 spelers moesten vervangen. Desalnietemin was het Fortuna dat de wedstrijd in handen nam en in de eerste 20 minuten liet zien wat ze allemaal in hun mars hebben. Genker VV werd teruggedrongen op eigen helft en een handvol grotere en kleine kansen werden gecreëerd. Helaas ontbrak het geluk in de afwerking en bleef de verdiende voorsprong uit. Genker VV begon langzaam in de wedstrijd te groeien en zij deden wat wij niet deden. Uit 3 kansen scoorden ze 2 maal en bij rust was het dan ook 0-2..

Ruststand 0-2.

Net als in Mechelen a/d Maas had de scheidsrechter amper de tweede helft op gang getrapt en lag de bal achter de verbouwereerde keeper van Genker VV. Op een pass van Michiel was het Kevin die twee man in de wind zette en de bal in de lange hoek krulde. Dit was het signaal voor Fortuna om op jacht te gaan naar de gelijkmaker. Kansen waren er voldoende maar in de afwerking ging het mis. We hadden geluk dat Genker VV de geboden ruimte niet kon benutten en zo hielden we hoop tot de laatste minuut. En die laatste minuut was ons goed gezind. Een hoekschop van Brecht belandde op het hoofd van Gio die de verdiende gelijkmaker tegen de touwen kopte. 2-2. Na een 0-2 ruststand een prachtig resutlaat en een steuntje in de rug voor de jongens die er vandaag niet bij konden zijn. 

Eindstand 2-2

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

     

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg       
Ümitspor Maasmechelen     3
Fortuna 56 Smeermaas          2

 

Reserven     
Fortuna 56 Smeermaas        
Geen matchen meer  

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/