Einde competitie

Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

Vandaag kwam Zutendaal op bezoek. Een ploeg waartegen gedacht werd dat er een punt of misschien wel meer te halen viel. Zutendaal was tevreden met een punt en dat was van meet afaan duidelijk. De wedstrijd had in de eerste helft een bedenkelijk niveau en kon de toeschouwers niet vermaken.

Rust 0-0.

De 2e helft gaf een Zutendaal te zien dat meer en meer in haar kansen begon te geloven. Ze trokken meer het spel naar zich toe en scoorden dan ook de 0-1. Het was echter Kevin die amper 5 minuten laten op strafschop de 1-1 liet aantekenen. Een uitslag waar beide elftallen tevreden mee moesten zijn, omdat er in prinicipe geen winnaar op het veld stond. Het was echter Zutendaal dat alsnog met de 3 punten aan de haal ging door 1 minuut voor tijd de 1-2 te scoren.

Eindstand 1-2.