Reserven
Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

Met de nieuwe trainer Jean-Paul Colla langs de kant, was het aan Patje om zijn tijdelijk T1 -waarneemschap op een goede manier af te ronden. Dit deden hij en zijn spelers met verve. Na een goed begin was het Kevin Remmers die Fortuna voor het eerst deed juichen, 0-1. De wedstrijd ging gelijk op met kansen aan beide zijden. Toch was het Vliermaal dat 5 minuten voor rust de ruststand op 1-1 zette.  .

Rust 1-1.

De 2e helft gaf een open partij weer. Het was Mattia die kort na rust al de 1-2 liet noteren en hiermee Fortuna weer op voorsprong zette. Dit gaf echter niet de verwachte rust in de ploeg. Voor we het wel wisten hadden wen een Veldwezelt déja-vu:  2 doelpunten binnen in 5 minuten en zo van 1-2 voor naar 3-2 achter. Fortuna gaf echter niet op en bleef de weg naar voren zoeken. Vliermaal werd meer en meer teruggedrukt en via Kevin, Mattia en weer Kevin werd een moeilijke wedstrijd op karakter over de lijn getrokken. Eindelijk weer eens 3 punten.

Eindstand 3-5.