zondag 25 februari 2024

Volgende wedstrijd

22e competitiewedstrijd
Zaterdag 24 februari 2024
Aanvang: 19:30 uur

 VS Fortuna_logo_scherp__klein.png
 
 
Reserven
Zaterdag 24 februari 2024
Aanvang 14:00 uur

Uikhoven - Fortuna  

 

Vooraleer de wedstrijd tegen Membruggen kon starten, werd eerst de jeugdploegenvoorstelling gehouden. Het blijft fantastisch om de allerkleinsten het veld op te zien lopen waar papa en vaak ook nog opa hun beste beentje ook voorgezet hebben en waar veel trotse oma's en mama's het slechte weer trotseerden om trots hun kroost te aanschouwen. Door Peter Veheyen, zelf oud speler van de blanconeri en sponsor van de wedstrijdbal, werd de wedstrijd op gang getrapt, waarvoor dank!

Fortuna begon in een zeer gewijzigde opstelling door afwezigheid van een groot aantal spelers, een beetje onwennig aan de wedstijd. En ook op het moeilijk bespeelbaare veld was het even zoeken naar het juiste gevoel. Fortuna had dat juiste gevoel eerder gevonden dan Membruggen bleek na 10 minuten. Op pass van Jorgo tastte de verdediger van Membruggen volledig mis en was het Gregory Kapenekakis die liet zien nog altijd een goaltjesdief te zijn. In de korte hoek schoof hij de bal beheerst binnen en zette Fortuna zo op 1-0. Fortuna wilde snel de wedstrijd beslissen maar het kwam niet tot echte kansen. Schoten gingen naast of over en de verdediging uit elkaar spelen lukte niet ook niet echt. Membruggen zette hier hetzelfde resultaat tegenover en zo gingen we met een 1-0 voorsprong rusten.

Rust 1-0

De na rust in de ploeg gekomen Kevin Remmers zorgde voor het eerste gevaar in de 2e helft. Hij zag zijn schot echter voorlangs gaan. Waar de 2-0 had moeten vallen was het Membruggen dat op 1-1 kwam door het benutten van een penalty. Fortuna was even het spoor een beetje bijster, maar de van een blessure teruggekomen Doriano opende zijn conto voor Fortuna en scoorde op pass van Kevin de 2-1. Fortuna nam nu het heft in handen en aan de hand van man of the match Doriano, die nog zorgde voor 2 assists, was het Jorgo die de 3-1 en Kevin die de 4-1 scoorde. Het was nu zeker dat de tweede thuisoverwinning dit seizoen gevierd kon worden. Dat Membruggen nog na onachtzaamheid 4-2 kon scoren, kon de mooie dag niet meer verpesten. De 3 punten bleven in Smeermaas en waren de spreekwoordelijke kers op de (jeugdploegenvoorstelling)taart.

Eindstand 4-2

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                0
Belisia B               0

 

Reserven  
EM a/d Maas 3
Fortuna 56 Smeermaas      2

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/