dinsdag 18 juni 2024

Volgende wedstrijd

Einde competitie

   Fortuna_logo_scherp__klein.png  
 
 
Reserven
Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

Even voorstellen, Koninklijke Fortuna 56 Smeermaas. Een club met de roots verankerd in Lanaken. Een club die door de jaren toch wat talentrijke spelers wist te ontdekken en te vormen. Getuige de vele spelers die in de ons omringende clubs nog spelen of andere functies betrekken.

Een kleine gezellige club zoals er in Limburg nog vele zijn en die vaak ten onrechte het denigrerende etiket van voetbal onder de kerktoren opgeplakt krijgen. Voetbal zou voetbal niet zijn indien al deze kleine clubs zouden verdwijnen. Fusies vormen niet altijd de basis van succes. Immers 10+10+10=30 gaat niet op in het voetbal. Samensmeltingen van clubs leiden tot de vermindering van het aantal jeugdspelers en al wat de voetbal in zijn hart draagt. Wij zijn er ons van bewust waar onze club voor staat en welke onze plaats is op de sportieve ladder, wij willen geen concurrentie zijn voor de grote clubs in de buurt eerder een aanvulling. Niet alle gevormde spelers in de ons omringende voetbalploegen vinden ook hun weg naar de eerste elftallen. Sommige jonge talenten zijn prematuur en hebben soms meer tijd nodig om hun weg te vinden en daar ligt onze opportuniteit om een aanvulling te zijn voor deze clubs . Hopelijk willen ze een aantal jonge talenten bij ons stallen om te proeven van het provinciale voetbal en hun zo de kans geven door te groeien. Op die manier bieden wij een unieke vorm van samenwerking aan en vullen we mekaar aan. Verder willen wij ook een thuisbasis zijn voor alle jongeren die misschien iets minder getalenteerd zijn maar die bij ons de kans krijgen in goede omstandigheden hun favoriete sport te beoefenen.

Fortuna Smeermaas doet dan ook een warme oproep aan iedereen die aan voetbal wil doen in een fraaie omgeving en die de warme sfeer van een lokale voetbalclub willen ervaren om contact op te nemen met ons om samen aan een mooie sportieve toekomst te bouwen. Wij zijn nog altijd op zoek naar spelers voor het lopende en het daarop volgende seizoen. De doelgroep is ruim, ervaren spelers aangevuld met jonge spelers die in 4de ervaring willen opdoen en aan spelers die gewoon willen sporten in een groepsmilieu van harte welkom bij het nieuwe Fortuna.

En wat betreft die historie. Die hebben wij als Fortuna 56 ook en die vergeten wij ook niet. Alleen de historie ligt achter ons en wij richten ons nu op de toekomst, een mooie toekomst!

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                0
FC Veldwezelt                2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas  1
KMR Biesen         5

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/