donderdag 5 augustus 2021

Volgende wedstrijd

 

TESTMATCH
3 augustus 2021
19:30 uur
  vs   
 

Voorwoord Erik Barrez (voorzitter).

Beste supporters, sporters, sympathisanten en bestuur.

 

Het oude seizoen is nog maar net afgesloten en het nieuwe staat weer voor de deur. Fortuna ontwaakt uit een zomerslaap en met zijn allen gaan we weer aan de slag voor hopelijk een prachtig nieuw seizoen. In het tussen seizoen is weer hard gewerkt door een aantal vrijwilligers om onze club te verfraaien. Kleedkamers worden/werden in een nieuw kleedje gestopt,nieuwe toiletten beneden, een kleedkamer voor de dames en allerhande schilderwerken. Tevens werden er inspanningen gedaan de terreinen te verbeteren doch daar hebben de weergoden niet in meegeholpen. Verleden jaar is de club begonnen met een renovatie project dat mogelijk nog een aantal jaren zal duren en waarbij wij de infrastructuur die nu al mooi is verder willen verfraaien. Het interieur van de kantine, toiletten en kleedkamers moeten verder  verfraaid worden om Fortuna beter te wapenen voor de toekomst. Een bijzonder woord van dank wil ik uitspreken voor allen die dit mogelijk maken en maakten.

 

Sportief zijn we toe aan een nieuw hoofdstuk. We namen afscheid van de vorige trainer die we veel succes toewensen in Schimmert en maken plaats voor Etienne Bunkens die we alle succes toewensen. Ook de kern werd opgewaardeerd en ik denk dat we dan ook de gezonde ambitie mogen hebben om beter te doen dan het voorbije seizoen. Aan allen wensen wij een boeiend, spannend en sportief super seizoen toe.

Wat de jeugd betreft, weet dat het bestuur onze jeugd en ouders erg naar waarde schat. Zoals in ieder huishouden is het niet altijd makkelijk de juiste oplossingen te vinden doch weet dat de club zich verder wil inspannen het jullie naar de zin te maken.

 

Een bijzonder woord van dank naar de ouders rond de jeugdteams en de trainers die het mogelijk maken dat we onze kinderen aan erg democratische prijzen kunnen laten voetballen. Fortuna zal er alles aan doen om jullie lang aan de club te binden en hopelijk zijn jullie kinderen de nieuwe generatie voor onze eerste ploeg in de toekomst. Ik richt mij hierbij ook naar de ouders die zin hebben toe te treden tot de grote groep sympathisanten die ons willen helpen op onze evenementen, jullie zijn van harte welkom.

 

Afsluiten doe ik met het woord Fortunezen. Inderdaad lid, speler, ouder of bestuur zijn van deze club doe je niet voor even. De voorbije jaren hebben bewezen dat het negativisme rond de voetbal waar het woord clubliefde niet meer bestaat, bij ons wel nog kan. Al 2 jaar gaan er nauwelijks spelers weg en onze groep van mensen die de familie vergroten groeit ieder jaar en dat is de weg die we willen en moeten bewandelen met dank aan allen. Als laatste wil ik jullie vragen massaal aanwezig te zijn op onze activiteiten want we moeten eerlijk zijn, die zijn van levensbelang voor onze kleine club. Zonder deze evenementen zouden we niet levensvatbaar zijn. Dus bij deze een warme oproep naar allen om ons verder te blijven steunen in het belang van iedereen.

 

Hopelijk dragen we met zen allen fier de wit – zwarte clubkleuren en bouwen we verder aan de weg  van respect en vriendschap onder de koepel van onze geliefde club ”FORTUNA”.

 

Jullie voorzitter Erik.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op

     

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngiriscall.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg  
VC Kesselt                    4
Fortuna 56 Smeermaas                    4

 

Reserven   
Fortuna 56 Smeermaas   res A        2
Fortuna 56 Smeermaas   res B    3
Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/