dinsdag 18 juni 2024

Volgende wedstrijd

Einde competitie

   Fortuna_logo_scherp__klein.png  
 
 
Reserven
Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

Voorwoord Erik Barrez (voorzitter).

Beste supporters, sporters, sympathisanten en bestuur.

 

Nu corona langzaam ons weer meer vrijheid geeft, mag en kan er ook weer gevoetbald worden. Fortuna staat te trappelen en met zijn allen gaan we weer aan de slag voor hopelijk een prachtig nieuw seizoen. In het corona tijdperk, waarin niet gevoetbal mocht worden, is er wederom hard gewerkt door een aantal vrijwilligers om onze accomodatie te verfraaien. Nadat we vorig jaar de kleedkamers en kantine in een nieuw jasje gestopt hadden, is nu het secretariaat en de keuken onderhanden genomen, evenals een aantal andere kleinere zaken. Tevens werden er inspanningen gedaan de terreinen te verbeteren en deze liggen er dan ook fantastisch bij. Fortuna is nu nog beter bewapend voor de toekomst. Een toekomst die wij met vertrouwen tegemoet zien. Een bijzonder woord van dank wil ik uitspreken voor allen die dit mogelijk maken en maakten.

 

Sportief zijn we toe aan de completering van het nieuwe hoofdstuk. We hebben vertrouwen uitgesproken in onze trainer Toto Natalello en zijn selectie, zeker na de start van 15 op 15 verleden seizoen. Een fantastische start waar we helaas geen vervolg aan konden geven door corona. Voor dit jaar werd de kern verder opgewaardeerd en ik denk dat we dan ook de gezonde ambitie mogen hebben en uitspreken om de TOP 5 binnen te komen en te blijven. Aan allen wensen wij een boeiend, spannend en sportief super seizoen 2021-2022 toe.


Wat de jeugd betreft, weet dat het bestuur onze jeugd en ouders erg naar waarde schat. Zoals in ieder huishouden is het niet altijd makkelijk de juiste oplossingen te vinden doch weet dat de club zich verder wil inspannen het jullie naar de zin te maken.

 

Een bijzonder woord van dank naar de ouders rond de jeugdteams en de trainers die het mogelijk maken dat we onze kinderen aan erg democratische prijzen kunnen laten voetballen. Fortuna zal er alles aan doen om jullie lang aan de club te binden en hopelijk zijn jullie kinderen de nieuwe generatie voor onze eerste ploeg in de toekomst. Ik richt mij hierbij ook naar de ouders die zin hebben toe te treden tot de grote groep sympathisanten die ons willen helpen op onze evenementen, jullie zijn van harte welkom.

 

Afsluiten doe ik met het woord "Fortunezen". Inderdaad, lid, speler, ouder of bestuur zijn van deze club doe je niet voor even. De voorbije jaren hebben bewezen dat het negativisme rond de voetbal waar het woord clubliefde niet meer bestaat bij ons wel nog aanwezig is. Al 3 jaar gaan er nauwelijks spelers weg en onze groep van mensen die de familie vergroten groeit ieder jaar en dat is de weg die we willen en moeten bewandelen met dank aan allen. Als laatste wil ik jullie vragen massaal aanwezig te zijn op onze activiteiten want we moeten eerlijk zijn, die zijn van levensbelang voor onze kleine club. Zonder deze evenementen zouden we niet levensvatbaar zijn. Dus bij deze een warme oproep naar allen om ons verder te blijven steunen in het belang van iedereen.

 

Hopelijk dragen we met zen allen fier de wit – zwarte clubkleuren en bouwen we verder aan de weg van respect en vriendschap onder de koepel van onze geliefde club "FORTUNA".

 

Jullie voorzitter Erik.

augustus 2021

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                0
FC Veldwezelt                2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas  1
KMR Biesen         5

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/