dinsdag 30 april 2024

Volgende wedstrijd

Einde competitie

   Fortuna_logo_scherp__klein.png  
 
 
Reserven
Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

 

Supporters op verre verplaatsing....

Vandaag trokken wij als supporters naar het verre Kinrooi om daar de wedstrijd te bekijken tussen Maasland NO B en onze jongens van Fortuna. Na de goede wedstrijd tegen koploper Bokrijk met een geweldige inzet hadden wij grote verwachtingen. Fortuna deed de warming-up, wij dronken onze eerste kop koffie, en kort daarna begon de wedstrijd. Zoals altijd staan onze boys in een kring en peppen elkaar om er alles aan te doen om de 3 punten mee naar Smeermaas te nemen. Tenminste wij als supporters denken toch dat dit zo een beetje de strekking is....., of toch zeker moet zijn! Na het eerste fluitsignaal bleek het begin van de wedstrijd te zijn zoals dat veelal voorkomt. Elkaar de bal toeschuiven en elkaar een beetje aftasten. Wij zagen het aan en na 10 minuten was er nog niks aan de hand. Er was vrij weinig van beide kanten te beleven en dit gaf ons de mogelijkheid om de omgeving en locatie op te nemen. Deze werd en als prima beoordeeld (mooie kantine, mooi groot veld). De onderlinge sfeer op de staantribune was prima, de kindjes van Jordy en Kelsy werden besproken, de laatste goede eetgelegenheid voor mosselen werd gedeeld en de wedstrijd van Bokrijk kwam nog even kort voorbij. Margriet, moeder van Michiel was vergeten haar bril mee te nemen en zij werd dan ook door de overige aanwezigen bijgesproken over wat er gebeurde op het veld. Dat dit niet altijd de waarheid was was in principe niet erg. Ze kreeg het toch niet allemaal mee.

In de pauze werden nieuwe muntjes ingeslagen, de eerst helft doorgenomen met "de binnenblijvers" en werden de warme cécémel en koffie kritisch beoordeeld. Warme cecémel en koffie behoort immers goed warm te zijn. Het bier was in elk geval goed koud.

De 2e helft verliep als de eerste buiten het gegeven dat Viefke zich aansloot bij "de binnenblijvers" en de warme kantine en de "grummelkes van Jordy en Kelsy" verkozen had boven de kou buiten. Op zich geen verkeerde keuze als je die schatjes zo bekijkt. Wij trotseerden als echte "die-hards" de frisse buitenlucht en kregen warm van de onderlinge verhalen en de aanwijzigingen voor de scheidsrechter ("hands is met twee handen"). Ook de spelers en het spel werden geanalyseerd en sneller spelern, meer inzet, geen duelkracht, niet gezien, wisselen en de andere bekende termen kwamen voorbij. Amusant was het niet, warm kregen we het er niet van, en 50 minuten rijden voor een verre verplaatsing, waren het allemaal niet waard. Maar ja uiteindelijk ben je supporter........hielden we onszelf voor...... Meest gelukkige supporter bleek uiteindelijk Margriet te zijn. Dit, zoals reeds eerder aangehaald, zij haar bril vergeten had en ze daardoor het grootste gedeelte van deze ellende niet gezien heeft....

Voor de geinteresseerden: de uitslag van Maasland NO B - Fortuna Smeermaas was een zeer dik verdiende 4-0 voor Maasland NO B, die zelfs nog hoger had kunnen uitvallen ook.

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                0
FC Veldwezelt                2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas  1
KMR Biesen         5

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/