zaterdag 21 mei 2022

Volgende wedstrijd

Eindronde
zondag 22 mei 2022
om 18:00 uur

Let op: nieuw aanvangstijdstip!

Fortuna_logo_scherp__klein.png vs 
 

 

 

 

 

Reserven A  Reserven B
Einde competitie Einde competitie
   

 

Andere jaren was de komst van Vliermaalroot een feest. 3 punten en daarbij veel doelputen waren vaker regel dan uitzondering. Echter was vorig seizoen al duidelijk dat Vliermaalroot een gedaanteverwisseling had ondergaan. Ten voordele van hun 100 jarig bestaan hadden zij vele nieuwe spelers aangetrokken en dat was te zien in de resultaten. Fortuna wist dat ook en hield hier ook terdege rekening mee, gelet op de winst die Vliermaalroot tegen Rekem had behaald in de 1e match. De wedstrijd kwam langzaam op gang en Fortuna was daar mede debet aan. Het geraakte niet in haar spel, mede daar de vele overtredingen van Vliermaalroot kant, en speelde maar een paar kleine kansjes bij elkaar. Vliermaalroot stelde daar ook niet veel tegenover en zo leken we met 0-0 te gaan rusten totdat Austin na een scrimage uit een hoekschop alsnog de verlossende 1-0 tegen de touwen schoot.

Rust 1-0

In de 2e helft was het Vliermaalroot dat via nog harder spel, ze incasseerden reeds 4 gele kaarten in de eerste helft, Fortuna probeerde te imponeren. Dit werkte averechts. De scheidsrechter trok een tweede gele kaart en zo moest Vliermaalroot met 10 man verder. De man-meer-situatie leverde 5 minuten later al de 2-0 van Joeri op waarmee de wedstrijd in het slot gegooid werd. Tien minuten later was het wederom Joeri die scoorde en de supporters wederom deed juichen. De eerste thuisoverwinnig was een feit.  

Eindstand 3-0

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
8
9
10
11
13
15
16
17
18
20
22
23
24
25
27
29
30
31

Volg ons op

     

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngiriscall.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg Eindronde heenmatch             
Fortuna 56 Smeermaas               2
KVV Lummen               1

 

1e ploeg Eindronde terugmatch            
KVV Lummen              3 
Fortuna 56 Smeermaas           1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/