vrijdag 26 april 2024

Volgende wedstrijd

30e competitiewedstrijd
Zondag 28 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

Fortuna_logo_scherp__klein.png  VS
 
 
Reserven
Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

 

De eerste keer......

Zaterdag 13 januari 2018 was een historische dag voor Fortuna. Onze allerkleinsten, de U6, verdedigden onder een stralende zonneschijn, en voor vele papa's en mama's, opa's en oma's, broertjes en zusjes, voor de eerste keer de clubkleuren van ons Fortuna 56 Smeermaas. Het was zelfs zo dat zij de allereesten waren. Nooit eerder heeft Fortuna een U6 gehad. Een teken dat we op de goede weg zijn en het oude spreekwoord "wie de jeugd heeft, heeft de toekomst" gaat dan ook zeker voor Fortuna op.

Op 4 veldjes werd er onder de enthousiaste leiding van Stephan en David aangetreden tegen Boorsem Sport. De spelertjes waren super enthousiast en ondanks dat ze af en toe ruzie met de bal hadden, ze stiekem zwaaiden naar de vele supporters, maar vooral toch naar papa en mama van kijk mij eens hier staan, waren er vooral veel blije gezichten waar te nemen. Er werd gewonnen, er werd verloren maar belangrijkste was dat ze op het eind van de ochtend allemaal heel veel plezier aan het spelletje beleefd hadden. En plezier maken, samen met je vriendjes, is toch het allerleukste wat er is!

Na de wedstrijd was er in de sfeervolle kantine nog een gezellig samenzijn met ouders en spelertjes en onder het genot van frisdrank werden de eerste indrukken verwerkt. Indrukken die nooit vergeten zullen worden.

Aan alle ouders, grootoudeers en broertejs en zusjes een grote merci voor jullie aanwezigheid.

Onderstaand een korte sfeerimpressie.

 

 

 

 

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Umtspor                4
Fortuna 56 Smeermaas                0

 

Reserven  
Wiemismeer 4
Fortuna 56 Smeermaas         1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/