vrijdag 17 januari 2020

Volgende wedstrijd

 

Zat 11 jan 2020 19:30 uur
vs

 

Fortuna Smeermaas - Wiemismeer 3-3

Knotsgekke wedstrijd...

Fortuna en het bezoekende Wiemismeer maakten er vandaag een knotsgekke wedstrijd van. Wiemismeer speelde voor een plaats in de eindronde en voor Fortuna stond er niks meer op het spel. Dit leidde tot een leuke wedstrijd waarbij het spel 90 minuten heen en weer golfde met kansen aan beide zijden. Bij Fortuna ontbrak het in de eerste helft aan de eindpass, het geen resulteerde in nul doelpunten voor de rust. Wiemismeer daarentegen was net iets scherper en kon er twee tegen de netten werken.

Rust 0-2

Fortuna gaf zichzelf nog kansen in de tweede helft gezien het goede spel in de eerste helft. Echter was het Wiemismeer dat na bijna een uur op 0-3 kwam en daarmee dacht dat de wedstrijd gespeeld was. Dit was echter buiten onze zwart-witten gerekend. Fortuna zette een remonte in en via doelpunten van Cedric Theunisssen, Amel en Glenn werd een zeer verdienstelijk gelijkspel uit de strijd gehaald.

Eindstand 3-3

Volg ons op

     

Komende events

No events

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg  
Fortuna 56 Smeermaas       
Diepenbeek B      4

 

Reserven  
Diepenbeek       
2
Fortuna 56 Smeermaas        2
Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/