woensdag 17 juli 2019

Volgende wedstrijd

Einde seizoen
 

 

Gouden schoen galabal 2019

Beste,

Na het succes van afgelopen konden we niet anders dan ook dit jaar de handschoen oppakken en organiseren we ook dit jaar weer ons Galabal. Een galabal waar we met gepaste trots terugkijken op onze 1e versie van afgelopen jaar. En zoals elke keer willen we het dit jaar weer beter doen, maar de grote vraag zal nog altijd zijn:  

 

Het Galabal zal dit jaar doorgaan op


Wanneer: vrijdag 10 mei 2019, aanvang 20:00 uur
Waar: in de kantine van Fortuna 56 Smeermaas

Dresscode: Black & White with STYLE.


Dit feestje organiseren wij met alle plezier en we hopen dan ook op een goede opkomst van spelers(vrouwen), supporters, bestuursleden, jeugdleiders, sponsoren, burgemeester en gemeenteraadsleden, leden van de sportraad en alle sympathisanten die Fortuna 56 een warm hart toedragen.

Wij hopen op een opkomst die de 1e versie ruimschoots zal overtreffen. Wij doen er in elk geval alles aan om de avond tot een daverend succes te maken.


Om in de sfeer te komen nog een aantal foto's van ons 1e galabal in 2018.

 Beleefd uitnodigend,


Bestuur Fortuna Smeermaas

Volg ons op

     

Komende events

No events

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngraamprofcar1.png

Zoeken

 

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/