woensdag 26 januari 2022

Volgende wedstrijd

16e competitiematch
zondag 30 januari 2022
om 15:00 uur

vs 
 

 

 

Reserven A  Reserven B
zaterdag 29 jan 15:00 uur  vrijdag 28 jan 20:30 uur 
Fortuna 56 - Vliermaalroot  Thes Sport C - Fortuna 56

 

Nadat de stofwolken waren opgetrokken van al het positieve supportersgeweld kon er afgetrapt worden voor nu al de wedstrijd van het jaar. De winnaar mocht zich periodekampioen noemen, anders ging Eigenbilzen er als lachende deerde mee vandoor. De scheidsrechter pakte het heft meteen in handen en na vijf minuten waren al 2 spelers, eerlijk verdeeld, voorzien van een gele kaart. Aan beide kanten was er een vorm van angst om niet te verliezen en dit was te merken aan het spel. Van beide kanten werd er niet goed gevoetbald, echter Veldwezelt had iets meer overwicht zonder te komen tot echte kansen. Voor beide ploegen viel in de 1e helft 1 serieuze kans op te tekenen en nog een rode kaart voor Veldwezelt. 

Rust 0-0

Fortuna kwam in de 2e helft beter uit de kleedkamer en Veldwezelt moest achteruit. Het blok van Veldwezelt stond echter goed en ze rekenden op dat ene kansje. Dat ene kansje kwam er uiteindelijk ook en via een afgeweken bal door Austin belandde de bal in het eigen doel. 0-1 voor Veldwezelt. De supporters van Veldwezelt buiten zinnen en die van Fortuna schreeuwden hun mannen naar voren. Fortuna probeerde de rug te rechten maar kwam deze slag niet meer te boven. Appie kreeg nog een halve kans maar de keeper was op zijn post. Veldwezelt speelde de wedstrijd op routine uit, pakte nog een 2e rode kaart en schampte met een schot nog de paal. Eerste velies van Fortuna maar na de "cooling down" waren onze spelers al naar de toekomst aan het kijken. Wedstrijd verloren maar de competitie nog niet. De echte prijzen worden aan de meet uitgedeeld.  

Eindstand 0-1

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
7
8
9
10
12
14
15
16
17
19
21
22
23
24
26
27
Datum : 27 januari 2022
28
29
30
31

Volg ons op

     

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngiriscall.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg  
Fortuna 56 Smeermaas               6
Vroenhoven                1

 

Resrven A   
Park Houthalen B              0
Fortuna 56 Smeermaas              5

 

Reserven B  
Fortuna 56 Smeermaas              1
Bokrijk Sport             5
Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/