Aanvang: 15:00 uur

Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

Met 34 op 42, en op een mooie 3e plaats, werd de heenronde afgelsoten. In de laatste wedstrijd kwam 's Herenhelderen B op bezoek en TEAM Fortuna was erop gebrand, om onder het toeziend oog van de nog steeds van corona herstellende Toto. een overwinning te boeken. Net als vorige week werd meteen duidelijk gemaakt wie de baas was op het veld. De wedstrijd was goed en wel begonnen en de bal lag al in het net. Joeri bediende Glenn Vuerstaek en die twijfelde geen moment en knalde de bal tegen de touwen. Dit was het begin van een prima eerst helft waarbij 's Herenhelderen alleen maar achter de feiten aanliep en Fortuna naar hartelust combineerde. Fortuna vond het net op regelmatige basis en liep voor rust uit naar een 6-0 ruststand. Dolepunten werden gescoord door Gregroy Kapenekakis (3) Glenn Vuerstaek en Cedric Natalello.

Rust 6-0.

In de tweede helft drukte Forutna door maar had het pech in de afwerking. Ballen voorlangs, tegen de paal en goed keeperswerk stonden veel meeer doelpunten in de weg. Gregory Kapenekakis scoorde nog zijn vierde doelpunt in deze wedstrijd en Cedric Natalello op aangeven van Dennis (die in de wedstrijd zelf nog de paal raakte) maakte er uiteindelijk 8-0 van. Erik had de mannenn tot  in de vezels gemotiveerd en het resultaat was er dan ook naar. Trainer Toto zag het met natte ogen aan. Dit deed heel Fortuna goed. De mannen van 's Herenhelderen kon de sfeer na de wedstrijd in de kantine goed smaken en zij bleven dan ook tot het einde. Een groot compliment!