zaterdag 2 juli 2022

Volgende wedstrijd

Eindronde
woensdag 25 mei 2022
om 19:00 uur

logo-zelem.png vs  Fortuna_logo_scherp__klein.png
 

 

 

 

 

Reserven A  Reserven B
Einde competitie Einde competitie
   

 

De laatste wedstrijd in de reguliere competitie trokken we naar 's Herenhelderen B en met ons zoals altijd onze vaste grote groep supporters. Chapeau!!!!! Vandaag een wedstrijd die gespeeld moest worden en waar het belangrijk was om vooral geen blessures en onnodige gele kaarten op te lopen, en natuurlijk ook om de wedstrijd winnend af te sluiten. Dit alles gebeurde. Fortuna voetbalde op haar gemak onder een mooi lentezonnetje en 's Herenhelderen, met een verdienstelijk invallend spelertje van net 16, kon hier niks tegenover stellen. Robin onze doelman beleefde een rustige middag, relaxend in het zonnetje. De ene na de andere aanval ontwikkelde zich richting 's Herenhelderen doel. Amel scoorde de 0-1 en Michiel schoot uit een onmogelijke hoek de 0-2 tegen de touwen. Na 20 minuten was de wedstrijd al in het slot gegooid.     
Ruststand 0-2.

De zon begon warmeren temperaturen te producren en Fortuna schakelde in de 2e helft een versnelling terug. Het zag Amel zijn 2e van de middag maken, Brecht nog scoren met een mooie schuiver en na een mooie snelle aanval over de rechterflank leverde Michiel een perfect voorzet af op Cedric Natalello die de 0-5 binnen kopte. Plicht gedaan, voldoende ambiance in de kantine, waarvoor dank, en nu is het voorbereiden op het sluitstuk. Na een seizoen hard werken behaalden we 70 punten (Fortuna record) en een mooie 3e plaats. De eindronde kan beginnen......maar eerst vrijdag aanstaande nog ons galabal met uitreiking "Gouden Schoen" en diverse andere mooie prijzen. Dresscode black and white. Be there!
  
Eindstand 0-5.ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op

     

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngiriscall.pngraamprofcar1.png

Zoeken


1e ploeg Eindronde heenmatch             
Fortuna 56 Smeermaas               4
Zelem               1

 

1e ploeg Eindronde terugmatch            
Zelem           1 
Fortuna 56 Smeermaas           3

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/