vrijdag 30 september 2022

Volgende wedstrijd

5e competitiematch
zaterdag 1 okt 2022
om 19:30 uur

vs  Fortuna_logo_scherp__klein.png
 

 

 

 

 

Reserven
Zaterdag 1 oktober 15:00 uur
Fortuna 56 Smeermaas - FC Veldwezelt

 

EINDRONDE: 3e ronde Zelem.. Nummer 3 uit vierde proviciale C.  

Heenmatch: Fortuna - Zelem 4-1
Een extra kans kregen we zomaar in de schoot geworpen. Het bleek namelijk dat de KBVB ontdekt had dat ze nog een ploeg in de hogere klassen konden doorschuiven waardoor er een extra plaatsje vrijkwam: 6 stijgers in plaats van 5. Dit hield in dat de winnaar van Fortuna tegen Zelem rechtstreeks opgaat naar 3e. Fortuna wilde de koe bij de horens pakken maar in de eerste helft ging dat maar moeizaam. Lichaam en geest is bij velen van ons niet meer in lijn. Toch was Fortuna de betere ploeg en scoorde via Amel de bevrijdende eerste treffer. Echter doordrukken zat er even niet in. Het was Zelem dat zelfs op de lat kopte..

Ruststand 1-0.

Na een ferm praatje van onze afscheid nemende trainers kwam Fortuna anders uit de kleedkamer.. Op tijd van 5 minuten kwamen we via Cedric en Stefan op 3-0. Een kleine onoplettendheid en een beetje geluk was Zelem goed gezind. Zij scoorden de aansluitingstreffer (3-1). Fortuna liet echter niks aanbranden en het was Stefan die 2 dikke kansen kreeg op de 4-1 maar niet kon scoren, mede door goed keeperswerk. Het was echter Joeri Stassen die via een lobje de keeper verschalkte en de 4-1 liet aantekenen. De 5-1 en 6-1 had er ook nog ingezeten maar het ontbrak aan de juiste eindpass. 
  
Eindstand 4-1.

==================================================================

Terugmatch: Zelem - Fortuna 1-3
Fortuna liet vanaf de aftrap zien dat ere maar 1 ploeg zou opgaan naar 3e en dat was Fortuna zelf. De wedstrijd werd vanaf minuut 1 in handen gepakt en Zelem werd er al voetballend onder gehouden. De beste kansen waren dan ook voor Fortuna. Na een aantal "net niet" moment was het Davy Vuurstaek die vanaf 18 meter de bal langs de doelman krulde. Fortuna 0-1 voor de de eerste champagnekurken knalden al. Zelem probeerde echter niet op te geven en scoorde uit hoekschop toch nog onverwachts de 1-1.

Ruststand 1-1

De laatste 45 minuten van het loodzware seizoen waren helemaal voor onze jongens. Zelem kwam er nu totaal niet meer aan te pas en Fortuna slalomde regelmatig door de verdediging. Het scoorde nog via Amel en Cedric en zo werd de eindstand 1-3 en barstte het feest los op en om het veld.   

Eindstand 1-3

 Een meer dan fatnastisch seizoen 2021-2022 is ten einde gekomen. We hebben met zijn allen hard gewerkt en de nodige tegenslagen overwonnen. Een woord van dank aan allen die Fortuna gesteund hebben de afgelopen jaren. Sponsors, sympathisanten, gemeente, ondernemers, eenlingen, groepen, supporters en iedereen die op welke wijze Fortuna een warm hart heeft toegedragen en nog steeds toedraagt: ene hele dikke vette 

MERCI !!! MERCI !!! MERCI !!! MERCI !!!

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

     

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngiriscall.pngraamprofcar1.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg       
Fortuna 56 Smeermaas  3
Eendracht Mech ad Maas B     4

 

Reserven     
Fortuna 56 Smeermaas            6
Vroenhoven   1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/