Aanvang: 15:00 uur

Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

0-4 ruststand stond er op de borden. Grimbie pakte in de eerste helft de vroege sinterklaascadeautjes met alle plezier uit en werkte af tegen 80%. Vijf kansen leverden vier doelpunten op . Het was niet dat Fortuna geen kansen creëerde maar het ontbrak aan de afwerking.  .

Ruststand 0-4

In de tweede leek het wel of er een heel andere ploeg op het veld stond. Fortuna speelde vrank en vrij en wilde er nog een leuke 2e helft van maken. Dat lukte aardig want de ene na de andere aanval rolde richting doel van Grimbie. Fortuna scoorde op deze manier nog 3 maal, alle op stilstaande fase, Mike deed het Brecht voor en deze kopieerde zijn doelpunt. Van 0-4 naar 2-4 met nog 30 minuten te spelen. Even laten schoot Mike nog een penalty tegen de netten en Grimbie wankelde. De kansen op de 4-4 waren er ook nog maar de grote verrassing bleef helaas uit.

Eindstand 3-4.