zaterdag 4 februari 2023

Volgende wedstrijd

20e competitiewedstrijd
zondag 5 feb 2023
om 14:30 uur

vs  Fortuna_logo_scherp__klein.png
 
 
RESERVEN
Zaterdag 4 feb 2023 14:00 uur
FC Veldwezelt - Fortuna 56

 

Membruggen kwam vandaag op bezoek. Verkerend in de onderste regionen, maar in deze jaargang wil dit niks zeggen. Iedereen kan van iedereen winnen en dat hebben we zelf ook al mogen ervaren, zowel in positieve als in negatieve zin. De wedstrijd startte zenuwachtig, met veel slordige passes aan beide kanten. Het was dan ook niet vreemd dat het eerste doelgevaar uit een vrije trap kwam. Membruggen mocht aanleggen rand 16, Robin kon het afgeweken schot nog pareren maar Membruggen knalde in de rebound de bal tegen de touwen. Membruggen had nu even het overwicht en groeide in de wedstrijd. Zo dwongen ze 3 kansen af die echter niks opleverden. Fortuna hanteerde in deze fase veelal de lange bal, die echter niks opleverde. In het slot van de eerste helft hadden we dan een kans via Mike op voorzet van Michiel, maar deze bleek te moeilijk om af te werken.. .

Ruststand 0-1

Fortuna kwam gemotiveerd de kleedkamer uit en wilde de supporters een goede 2e helft voorschotelen. Binnen 2 minuten was het Gio die de bal net niet hard genoeg kon raken op een corner van Brecht. Fortuna zette meer en meer druk. 10 minuten later was het weer Gio die de keeper van Membruggen op proef stelde, maar geluk ontbrak in deze fase. Rocky schreeuwde dat er meer  gevoetbald moest worden en dat gebeurde dan eindelijk ook. Een aanval over de rechterkant met combinatie Michel, Ennio, Miek werd door laatstgenoemde vakkundig binnen getikt. De 1-1 stond op het bord en Fortuna wilde absoluut de 3 punten in huis houden. Fortuna drukte door, kreeg 2 kansen op corner die niks opleverden, maar een vrije schop van Mike was de keeper van Membruggen te machtig. Het was nog 10 minuten te spelen, maar je voelde aan alles dat de buit nog niet binnen was. Dit bleek dan ook amper 1 minuut later toen de bal op de stip ging (onterecht volgens velen) en Membruggen op gelijke hoogte kwam: 2-2. Het was echter goudhaantje Mike die vandaag alle schijnwerpers op zich rictte door een vrije trap onberispelijk in de kruising te schieten: 3-2. De 3 zeer belangrijke punten waren nu wel binnen..  . 

Eindstand 3-2.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Volg ons op

     

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg       
Fortuna 56 Smeermaas      1
Houthalen      1

 

Reserven     
Fortuna 56 Smeermaas     3
KMR Biesen      1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/