woensdag 22 mei 2024

Volgende wedstrijd

Einde competitie

   Fortuna_logo_scherp__klein.png  
 
 
Reserven
Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

 

Vandaag trok Fortuna naar Boxberg waar het nog een appeltje mee te schillen had. Boxberg, een ploeg die al forfait gegeven heeft, niet weet of ze met 11 het veld kunnen betreden en vorige wedstrijd een pandoering van jewelste kreeg in Genk (11-0). In vergelijking met vorige week stonden er bij hun nog 2 dezelfde spelers op, dus dat moest Fortuna vertrouwen geven. Fortuna startte goed aan de wedstrijd en drukte Boxberg in de beginfase terug op eigen helft. Tot echte kansen kwam het echter niet. Het was zelfs Boxberg dat op voorsprong kwam na 10 minuten. Een schot op doel waarop Robin zich verkeek: 1-0. Fortuna had dit niet verwacht en kon geen enkele vuist maken. Het voetbal op een moeilijk door de vele regen bespeelbaar veld zakte naar een zeer zwak niveau. Het was typerend dat Fortuna amper 2 kansen bij elkaar kon spelen, en dan waren dan nog schoten van buiten de grote baklijn. Het was zelfs Robin die attent moest blijven en zijn foutje meermaals rechtzette.

Ruststand 1-0.

De spelers van beide ploegen waren amper het kleedlokaal uit toen Boxberg al de lat getroffen had en Dylan in de tegenaanval zijn schot voorlangs zag gaan. Dit beloofde vuurwerk voor de 2e helft. Maar het was anders dan aan Fortuna kant werd verwacht. Het was wederom Boxberg dat Robin op de proef stelde. Fortuna wist niet goed hoe aan te pakken en begon meer en meer tegen zichzelf en de zwak leidende scheidsrechter te voetballen. Een doelpunt van Joeri werd afgekeurd vanwege vermeend buitenspel en kort erna werd een handsbal op de lijn ook niet gezien en dus ook niet geloten voor penalty. De gemoederen liepen nu hoog op en het was Mike reeds met onnodig geel op zak, het felst reageerde en zo, ook geheel onnodig, zijn 2e gele kaart pakte. Fortuna kwam vervolgens niet meer verder dan een kopbal van Rocky en kon blij zijn dat Robin nog een aantal malen op post was om de 2-0 te voorkomen bij de scherpe counters van Boxberg. "Niet weer" werd dus "toch weer...." Wederom konden we niet bevestigen en tegen zwakke broeder Boxberg laten we 6 punten liggen. We missen weer een grote kans om de echte aansluiting bij de top 5 te behouden en het klassebehoud al in een vroegtijdig stadium zeker te stellen. Gelet op het zware programma de komende weken, en de naderende carnaval, zal het nog een heel zware opgave worden. We zullen als team ons moeten blijven opstellen en onderlinge irritaties, klein en groot, zullen snel de wereld uit geholpen moeten worden. 

Eindstand 1-0.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                0
FC Veldwezelt                2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas  1
KMR Biesen         5

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/