dinsdag 18 juni 2024

Volgende wedstrijd

Einde competitie

   Fortuna_logo_scherp__klein.png  
 
 
Reserven
Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

 

Na de derby tegen Veldwezelt wachtte nu laagvlieger Eendracht Henis. Op papier tenminste toch, want op het veld lieten ze zien dat een ranglijst niet altijd alles zegt. Remember Boxberg twice! Henis pakte de wedstrijd met beide handen aan en binnen vijf minuten had Robin Vrijens, die de geschorste Robin verving, al 2-maal handelend moeten optreden. Met de bal die hij uit de winkelhaak haalde op vrije schop toonde hij direct zijn klasse. Fortuna had moeite om in haar spel te komen en kwam pas na dik 15 minuten de eerte maal voor het doel. Een voorzet van de goed mee opgekomen Michiel werd door Kevin over gekopt. De wedstrijd was in een impasse op het middenveld maar op het half uur was het Fortuna dat een 3 tegen 1 situatie slecht uitspeelde en zo een mooie kans de nek omdraaide. Het mocht van geluk spreken dat Henis ook niet het vizier op scherp had staan bij een vllijmscherpe counter en de kans aan Robin gaf om de bal in corner te verwerken. Het was echter uistel van executie want amper 2 minuten later werd de spits van Henis mooi aangespeekd in de grote baklijn. Aannemen, kontje erin, wegdraaien en scoren (0-1). Henis had nu de smaak te pakken en creëerde kort erop de 3e kans binnen 5 minuten. Voorzet van rechts werd ineens op de slof genomen maar Robin was weer op zijn post. Toen iedereen dacht met 0-1 te gaan rusten was het Mike die een voorzet van Brecht net naast kopte en Henis zag hun spits het 1 tegen 1 duel tegen Robin verliezen.
  .
Ruststand 0-1.

Rocky liet zich tijdens de rust fel gelden en stuurde zo zijn mannen met extra motivatie het veld in voor een zeer boeiende 2e helft. Deze ontvlamde meteen met 2 kansen voor Fortuna en eentje voor Henis binnen de 5 minuten. Na 10 minuten was het Fortuna dat met enig geluk op gelijke hoogte kwam. Mike kopte een voorzet op de paal, uit de scrimage die volgde zette Cé voor en was het een speler van Henis die de bal in eigen doel werkte (1-1). Fortuna maalde hier niet om en drukte door. Weer was het Mike die op doel kon koppen en nu was er geen scrimage nodig. Wederom een verdediger van Henis werkte de bal in eigen doel. (2-1). Het duel werd nu grimmiger, met links en rechts kleine geniepige overtreden en Jan van Henis liet zich gelden met een prachtige acteerprestatie. Gelukkig trapte de scheidsrechter niet in zijn opzet, het aannaaien van een rode kaart. Fortuna maakte echter wederom de fout om hierin mee te gaan in plaats van te blijven voetballen. Het was Amel die het voetballende probeerde maar het geluk niet aan zijn zijde zag. Zij schot belandde 20 minuten voor tijd op de lat. Henis had al 3 keer gescoord maar stond nog met lege handen en dat bleek ook zo te blijven toen het geluk ook niet aan hun zijde was en de bal boven Robin op de lat uiteen spatte. Een kwartier voor tijd konden zij dan toch nog scoren en de 2-2 doen aantekenen uit een corner. De wedstrijd golfde nu heen en weer, en beide ploeg gingen vol voor de winst. Deze kwam er voor geen van beiden al had Henis in de laatste minuut een dikke kans in een overtal situatie die ze echter niet goed uitspeelden.  .

Eindstand 2-2.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                0
FC Veldwezelt                2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas  1
KMR Biesen         5

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/