zaterdag 27 april 2024

Volgende wedstrijd

30e competitiewedstrijd
Zondag 28 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

Fortuna_logo_scherp__klein.png  VS
 
 
Reserven
Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

 

Na Opoeteren stond Belisia op de planning. Een jonge goed voetballende ploeg met de nodige (zeer) jonge talenten die veel te laag op de ranglijst staan. Fortuna startte sterk, nam het initiatief en had de eerste kans van de wedstrijd na 10 minuten. Op vrije trap van Brecht was het Jorgo die zijn kopbal net naast zag gaan. Fortuna putte moed uit deze kans en probeerde gaten te vinden in de verdediging. Dit lukte echter niet al te best ondanks het veldoverwicht. Op het half uur leefde Fortuna dan weer op. Een schot van Dylan Huysman belandde op de binnenkant van de paal maar ging niet binnen en twee minuten later was het Jorgo die een voorzet van Doriano niet kon kadreren. Fortuna rook nu aan de 1-0 maar deze bleef uit. Kort voor rust was het Dylan Huysmans die op pass van Sander alleen op de doelman kon afgaan, maar hij schoot onbesuisd tegen de keeper op. 

Rust 0-0

Over de 2e helft valt bitter weinig te schrijven. De trainer van Belisia had zijn team goed neergezet en Fortuna creëerde geen enkele goede kans in de tweede helft. Het was Robin Schoubs die 5 minuten voor tijd met een voetreflex de netten schoon hield toen de spits alleen voor hem opdook en zo nog 1 punt liet bijschrijven op het conto.  

Eindstand 0-0

Na de wedstrijden waren wij zeer verheugd dat we de onderhandelingen met de gebroeders Jelle en Jens Crals en Timo Haenen met goed gevolg hebben kunnen afronden. Zij zullen volgend seizoen de kleuren van Fortuna verdedigen, samen met de eerder al getransfereerde speler Tom Kostons. Van harte gefelciiteerd en welkom binnen onze club. 

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Umtspor                4
Fortuna 56 Smeermaas                0

 

Reserven  
Wiemismeer 4
Fortuna 56 Smeermaas         1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/