dinsdag 18 juni 2024

Volgende wedstrijd

Einde competitie

   Fortuna_logo_scherp__klein.png  
 
 
Reserven
Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

 

Onder een lekker zonnetje, op een zeer goed bespeelbaar veld, betraden Umitspor en Fortuna, met de jongste telgen van Umit aan hun zijde, onder luid gejuich van de talloze supporters van beide verenigingen het veld. Fortuna begon met een sterk gewijzigd team aan de wedstrijd en werd gelijk terug gedrukt in de verdediging. De eerste kans was dan ook voor Umit. Op een vrije schop bracht Robin nog redding. Op de strafschop die kort daarop volgde was Robin echter kansloos. 1-0 voor Umit en het publiek was uitzinning van vreugde. Dit sloeg echter om toen Kevin Remmers zijn duivels ontbond en met zijn acties zorgde voor gevaar. Nadat eerst een bal nog van de lijn gehaald werd door een schot van Wout en Bennet van 20 meter net over trapte, schoot Kevin de bal uit vrije trap op de buitenkant van de paal. Na nog een paar mooie acties sloeg de uitbundinge sfeer om en keerde het publiek zich tegen hem en hij kreeg buiten de nodige onpasselijke spreekkoren ook een flesje water naar zijn hoofd geslingerd. De scheidsrechter, zeer jeugdig van dienst, niet geholpen door zijn lijnrechters, trad niet op tegen het verbale en non-verbale geweld. De wedstrijd kreeg nu een steeds grimmiger kaarakter. Zeker nadat Robin door miscommunicatie te laat reageerde en een doorgebroken speler neerhaalde en met rood naar de kant verdween. De eerst zo fijne wedstrijd, ontaardde in een trek en duwspel met de nodige schermmutselingen. Toen Jorgo een slag in zijn gezicht kreeg, hij eveneens geviseerd werd met spreekkoren, was de maat vol. Dat Fortuna vlak voor rust de 2-0 slikte deerde hen al lang niet meer. 

Rust 2-0

Tijdens de rust was er een intermezzo met de scheidsrechter, de trainer van Fortuna en de leiding van Umit. Fortuna wilde niet verder spelen gelet op de spreekkoren en dreigende sfeer. De scheidsrechter deed niets anders dan zijn schouders optrekken, want zowel hij als zijn assistenten hadden niks gehoord en gezien van de krachttermen die geroepen werden en het flesje water dat "aangeboden" werd om een slokje te drinken. Na beraad heeft onze trainer, na overleg met het bestuur, zijn manschappen kunnen overtuigen om de wedstrijd uit te spelen op voorwaarde dat wanneer er nog 1 ding nog zou gebeuren Fortuna het veld zou verlaten. Focus werd verlegd van de wedstrijd van vandaag naar de derby van volgende week tegen onze buren van Veldwezelt. Dit werd ook medegedeeld aan de scheidsrechter met het verzoek hier op te letten en op te treden. Bij niet optreden zou Fortuna kiezen voor het stilleggen van de wedstrijd, ongeacht welke minuut en welke stand.  

Fortuna starrte op deze manier de 2e helft. Umit speelde er lustig op los, maakte er met 11 tegen 10 een trainigspartijtje van en scoorde nog 2 keer maar vond ook meerdere malen stand-in Borrie op zijn weg. De wedstrijd was al lang gespeeld maar desondanks deed zich nog een spuugincident voor bij een 4-0 voorsprong..... De maat was nu meer dan vol. Fortuna stapte gedesillusioneerd van het veld en baande zich een weg tussen schreeuwende en spugende supporters naar de catacomben. De scheids kon niet anders dan de wedstrijd staken en rapport opmaken. Daarin staat.......niks gehoord, niks gezien en de supporters hebben zich niet misdragen en er kwamen ook geen supporters op het veld.  Oh ja en de keeper met rood, liep nog over het veld en kwam nog in de catacomben, dat heb ik wel gezien.... De bond zal zeer snel beslissen over een reglementaire 5-0 nederlaag voor Fortuna weten wij, met de daarbij behorende boete.

Eindstand 4-0

Note: Fortuna betreurt dat dit heeft moeten gebeuren en wenst spelers en bestuur van Umitspor, een zeer goed voetballende ploeg overigens, veel succes in 2e. 

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                0
FC Veldwezelt                2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas  1
KMR Biesen         5

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/