dinsdag 18 juni 2024

Volgende wedstrijd

Einde competitie

   Fortuna_logo_scherp__klein.png  
 
 
Reserven
Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

 

Goed weer, te weinig volk voor een derby en van beide kanten een zeer keurig publiek. Evenzo was de wedstrijd. Hoewel Veldwezelt speelde voor een eindronde ticket was daar niks van te merken. Het leek erop dat de derby's van volgend jaar belangrijker zijn dan een eventuele promotie naar 2e klas. Nadat de heer Michel Stevens de aftrap verzorgd had, was het Fortuna dat licht de overhand had maar niet echt kwam tot kansen. Na in de beginfase een dikke kans van Veldwezelt over te hebben zien gaan, was het Kevin die af en toe aanzette voor een dribbel. Maar in plaats van zelf de trekker over te halen was hij onbaatzuchtig en legde de bal breed maar deze kwam niet aan bij zijn medespeler. Veldwezelt kon ook niet echt gevaarlijk worden maar via een klutsgoal hadden ze bij rust toch een 0-1 voorsprong. 

Rust 0-1

In de 2e helft werd het er niet echt beter op. Fortuna was onmachtig en Veldwezelt vond het wel goed. Toch wisten ze nog 1 keer te scoren en de 0-2 op het scorebord te zetten. Met deze overwinning werd het eindronde ticket voor Veldwezelt veilig gesteld. Hierbij sloten zich ook aan Zwaluw Wiemismeer, Genk VV en Eendracht Mechelen a/d Maas. Fortuna wenst alle ploegen veel succes in de eindronde!

Fortuna sluit met de nederlaag het goede seizoen in mineur af mar is supertrots op de geleverde prestaties! Tevens danken zij ALLE supporters die hondstrouw elke wedstrijd weer aanwezig waren en wensen zij de vertrekkende spelers alle succes toe.

Eindstand 0-2

Note: een speciaal woord van dank aan de afgevaardigden van FC Veldwezelt. De kleedkamer werd spik en span achtergelaten. Chapeau!

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                0
FC Veldwezelt                2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas  1
KMR Biesen         5

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/